fBoekinfo


bestellen...

reviews - 0 item(s)

in prijs verlaagd


De Zoogdieren van Overijssel

Overijssel is een provincie met een grote variatie aan landschappen en kent daardoor veel verschillende soorten zoogdieren. Sommige zie je overal: de molshopen in de weilanden en de dode egels op straat, maar de grote populatie vleermuizen in Noordwest Overijssel valt bijvoorbeeld veel minder op. Deze atlas laat ze allemaal in hun eigen leefomgeving naar voren komen.

Toegankelijke verhalen, met veel informatie over de bijzonderheden van elk dier, geven een duidelijk beeld van wat je in Overijssel aan zoogdieren tegen het lijf kunt lopen. Deze gegevens zijn aangevuld met prachtige foto's van elk dier. Daarnaast zijn er duidelijke kaarten in het boek opgenomen waarop de verspreiding kan worden afgelezen.

Vrijwilligers van de Zoogdierenwerkgroep Overijssel, professionele natuuronderzoekers en natuurbeschermers hebben de afgelopen jaren hun tellingen en waarnemingen doorgegeven, waardoor dit standaardwerk de meest actuele gegevens bevat over het voorkomen van zoogdieren in Overijssel.
Dit maakt het boek niet alleen waardevol voor natuurliefhebbers, maar ook zeer geschikt voor onderzoeksbureaus, provincie en gemeenten die deze waarnemingen kunnen meenemen in hun besluitvorming.ISBN-10


9052945105


ISBN-13


9789052945101


Categorie


Algemeen


Verschijning


2011


Prijs


19.95

Normale prijs


29.95Details:


Uitgave


Profiel


Redactie-info


i.s.m. zoogdierenwerkgroep Overijssel


Fotografie


diverse auteurs


Opmaak


Scholma Druk

Aantal pagina's


176


Tekst omslag


klik hier voor omslagtekst..


Status


In voorraad


Url / link naar dit boek


https://www.profiel.nl/websites/scholma/profiel.nsf/lijst/02EE81553238FFF4C12578CE0038B848
.tterug